Urmareste-ne pe Facebook Marti, 17 Iulie 2018
     HOME           NOUTATI           AUTO           MOTO           SPORT           VIDEO     
NOUTATI

NOUTATI
Primele imagini oficiale cu noua generație VW Jetta

VW-Jetta-3-830x467

Noul VW Jetta își dezvăluie liniile moderne în prima schiță oficială publicată de constructorul german în avanpremiera debutului de la Salonul auto de la Detroit.

Ajuns la cea de-a șaptea generație, noul Jetta face trecerea la binecunoscuta platforma modulară MQB a grupului Volkswagen. Firește, această bază tehnică aduce un ampatament mai lung și un spațiu interior mai mare. 

Gama de motorizări va fi în mare parte identică cu cea a lui Golf VII facelift, ceea ce se traduce prin unități exclusiv turbo cu trei sau patru cilindri din familiile TSI și TDI.

VW-Jetta-2-1024x614

Imaginile teaser clarifică faptul că designul noului VW Jetta se potrivește perfect cu restul gamei Volkswagen. Fața pare să preia unele caracteristici de la Arteon, iar profilul dinamic este puternic inspirat de cel al actualului Passat. La interior, noul Jetta adoptă un layout minimalist, dar elegant, finisarea urmând să facă un mare pas înainte, asemenea ofertei multimedia care va include un nou sistem de infotainment cu touchscreen de 9,2 inch și ceasuri de bord digitale opționale.

Pentru moment, trebuie să ne mulțumim doar cu aceste schiță, dar cunoscând Volkswagen, o serie întreagă de imagini, informații și videoclipuri vor fi dezvăluite înainte ca mașina să fie prezentată pe 13 ianuarie la Detroit.

VW-Jetta-4-1024x433

Detalii pe autoexpert.ro

CITESTE SI
Volkswagen se teme pentru profitul său: “Vom avea de suferit dacă mașinile electrice nu vor avea suficientă cerere din partea clienților”
Adaugat in data de - July 3, 2018

Șeful sindicatului VW susține că profitul grupului va avea de suferit dacă nemții nu vor reuși să vândă un milion de mașini electrice până în 2025, conform noilor reguli europene anti-poluare ce…

Tesla a îmbunătățit distanța de frânare a lui Model 3 cu aproape 6 metri
Adaugat in data de - May 31, 2018

Tesla a lansat un update software prin care a îmbunătățit distanța de frânare a lui Model 3 cu aproape 6 metri, astfel că modelul este recomandat acum pentru achiziție și de publicația…

Proiect de lege: pensionarii ar putea plăti amenzi mai mici decât restul șoferilor
Adaugat in data de - May 11, 2018

Persoanele care au ieșit la pensie ar putea plăti amenzi de aproape două ori mai mici decât restul șoferilor, potrivit unui nou proiect de lege. Amenzile rutiere sunt bazate pe valoarea de…


VIDEO
Mai multe »
2018 Roll Royce Phantom Interior & Drive
Adaugat in data de - July 7, 2018
BMW 8 Series – interior Exterior and Drive
Adaugat in data de - May 25, 2018
2019 Peugeot 508 – interior Exterior and Drive
Adaugat in data de - March 29, 2018


OGLINDA ZILEI      JURNAL POLITIC      FOAIA MARAMURESULUI      PROFIT NEWS      TIME4SPORT      FASHION ADDICT      TRADEAUTO      CASA TA CLUJ
ATENTIE ! Acesta este un agregator de stiri. Toate drepturile asupra
continutului regasit pe acest website apartin surselor declarate la finalul fiecarui articol.
apartamente floresti mobila la comanda cluj