Urmareste-ne pe Facebook Sambata, 22 Septembrie 2018
     HOME           NOUTATI           AUTO           MOTO           SPORT           VIDEO     
NOUTATI

AUTO
Rolls Royce a lansat Cullinan, primul său SUV de lux.

culinan2

 

Producătorul de automobile de lux Rolls Royce a intrat joi în mod oficial pe segmentul automobilelor de teren, compania controlată de grupul german Bayerische Motoren Werke AG prezentând modelul Cullinan, primul său SUV, cu un preţ de 325.000 de dolari, transmite Bloomberg.

Botezat după cel mai mare diamant descoperit până acum, Cullinan este cel mai recent SUV, cu un preţ de cost de cel puţin 100.000 de dolari prezentat până acum de unii dintre cei mai prestigioşi constructori auto din lume.

În aprilie, Lamborghini a prezentat Urus, un SUV cu un preţ de 200.000 de dolari, iar la finele anului trecut Bentley a prezentat modelul Bentayga V8 al cărui preţ este tot de 200.000 de dolari.
“În acest moment al istoriei designului auto, SUV-urile au devenit omniprezente”, a declarat presei Giles Taylor, directorul de design de la Rolls-Royce.
Cullinan reprezintă o modificare de direcţie faţă de automobilele de lux pentru care Rolls-Royce este renumit. Însă, directorul general de la Rolls-Royce, Torsten Muller-Otvos a subliniat că grupul ţintă al producătorului s-a modificat în ultimul deceniu.
“Vedem cum persoanele înstărite, cei care îşi pot permite un Rolls-Royce, devin din ce în ce mai tineri. Sunt oameni care vor să conducă ei automobilul. Este un clişeu învechit că Rolls-Royce este o maşină pentru care ai nevoie de şofer personal“, a declarat Torsten Muller-Otvos.
Rolls-Royce speră că noul Cullinan va capta atenţia cumpărătorilor pe cele mai importante pieţe. În special piaţa din China, cea mai mare piaţă auto din lume, este una pe care Rolls-Royce contează pentru noul său model.

Detalii pe inCont.ro

CITESTE SI
Un model Ferrari 250 GTO din 1962 a devenit cea mai scumpă maşină vândută la licitaţie
Adaugat in data de - August 27, 2018

Un Ferrari 250 GTO din 1962 a fost vândut la licitaţie în California, devenind cea mai scumpă maşină clasică vândută vreodată. Un Ferrari 250 GTO din 1962 a fost vândut la licitaţie…

Noul BMW M5 Competition devine reperul absolut de perfromanţă
Adaugat in data de - May 11, 2018

Noul sedan de înaltă performanţă BMW M5 Competition devine reperul absolut de perfromanţă al mărcii – este cel mai rapid model în acceleraţiile etalon de 0-100 km/h sau 0-200 km/h, beneficiind de…

BMW iX3 Concept: 270 CP și autonomie de 400 de kilometri
Adaugat in data de - April 25, 2018

Salonul Auto de la Beijing găzduiește în această săptămână lansarea unui concept electric sub sigla BMW. Pe numele său BMW iX3, conceptul este bazat pe SUV-ul X3 și va fi lansat în…


VIDEO
Mai multe »
2018 Toyota Fortuner
Adaugat in data de - September 1, 2018
2019 BMW Z4 Roadster
Adaugat in data de - September 1, 2018
2018 Roll Royce Phantom Interior & Drive
Adaugat in data de - July 7, 2018


OGLINDA ZILEI      JURNAL POLITIC      FOAIA MARAMURESULUI      PROFIT NEWS      TIME FOR SPORT      FASHION ADDICT      TRADEAUTO      CASA TA CLUJ
ATENTIE ! Acesta este un agregator de stiri. Toate drepturile asupra
continutului regasit pe acest website apartin surselor declarate la finalul fiecarui articol.
apartamente floresti mobila la comanda cluj