Urmareste-ne pe Facebook Marti, 17 Iulie 2018
     HOME           NOUTATI           AUTO           MOTO           SPORT           VIDEO     
NOUTATI

NOUTATI
Tesla a îmbunătățit distanța de frânare a lui Model 3 cu aproape 6 metri

960926l-610x390-b-ca0d5a81

Tesla a lansat un update software prin care a îmbunătățit distanța de frânare a lui Model 3 cu aproape 6 metri, astfel că modelul este recomandat acum pentru achiziție și de publicația Consumer Reports.

Cu numai o săptămână în urmă, prestigioasa publicație americană Consumer Reports a anunțat că nu recomandă cititorilor cumpărarea unui Tesla Model 3, în primul rând din cauza faptului că frânează foarte lent.

Testele realizate de publicație arătau că Model 3 avea nevoie de 46 de metri pentru a opri mașina de la 96 km/h, mai mult decât în cazul unei camionete Ford F-150. În mod atipic, CEO-ul Elon Musk a admis că datele prezentate de revistă sunt reale și a promis o îmbunătățire semnificativă în urma unui update software prin internet.

Update-ul a rezolvat într-adevăr această problemă, întrucât distanța de frânare s-a redus cu aproape 6 metri și a ajuns astfel la circa 40.5 de metri, comparabil cu performanțele unui model de segment compact din gama de lux.

Progresul i-a luat prin surprindere chiar și pe autorii testului. “Sunt la Consumers Reports de 19 ani și am testat peste 1.000 de mașini, dar nu am văzut niciodată o mașină care să-și poată îmbunătăți performanțele cu un update software prin internet”, a declarat Jake Fisher, directorul de teste auto din cadrul Consumer Reports.

Tesla a menționat că update-ul software a vizat sistemul ABS pentru ca acesta să se adapteze mai bine la diversele scenarii în care pot fi utilizate frânele pentru a reacționa la schimbările de mediu.

Chiar dacă Model 3 este acum recomandat pentru achiziție, Consumer Reports menționează că există în continuare o serie de probleme cu privire la antifonare și la scaunele din spate, care nu sunt confortabile. De asemenea, publicația a criticat faptul că șoferii sunt nevoiți să realizeze setările pentru telefon, sistemul de climatizare sau sistemul audio de pe ecranul touch montat în centru, ceea ce le poate distrage atenția de la trafic.

Publicația Consumer Reports a apărut pentru prima dată în 1936 și este una dintre cele mai respectate reviste de teste ale produselor din toate domeniile în Statele Unite. Conforme regulilor casei, autorii testelor achiziționează produsele la prețul pieței, de cele mai multe ori în mod anonim. Consumer Reports nu acceptă publicitate în revista la care sunt abonați peste 6 milioane de americani. Abonamentele anuale costă 35 de dolari, iar revista apare pe piață lunar.

Detalii pe automarket.ro

CITESTE SI
Volkswagen se teme pentru profitul său: “Vom avea de suferit dacă mașinile electrice nu vor avea suficientă cerere din partea clienților”
Adaugat in data de - July 3, 2018

Șeful sindicatului VW susține că profitul grupului va avea de suferit dacă nemții nu vor reuși să vândă un milion de mașini electrice până în 2025, conform noilor reguli europene anti-poluare ce…

Proiect de lege: pensionarii ar putea plăti amenzi mai mici decât restul șoferilor
Adaugat in data de - May 11, 2018

Persoanele care au ieșit la pensie ar putea plăti amenzi de aproape două ori mai mici decât restul șoferilor, potrivit unui nou proiect de lege. Amenzile rutiere sunt bazate pe valoarea de…

Primele imagini oficiale cu noua generație VW Jetta
Adaugat in data de - April 10, 2018

Noul VW Jetta își dezvăluie liniile moderne în prima schiță oficială publicată de constructorul german în avanpremiera debutului de la Salonul auto de la Detroit. Ajuns la cea de-a șaptea generație, noul…


VIDEO
Mai multe »
2018 Roll Royce Phantom Interior & Drive
Adaugat in data de - July 7, 2018
BMW 8 Series – interior Exterior and Drive
Adaugat in data de - May 25, 2018
2019 Peugeot 508 – interior Exterior and Drive
Adaugat in data de - March 29, 2018


OGLINDA ZILEI      JURNAL POLITIC      FOAIA MARAMURESULUI      PROFIT NEWS      TIME4SPORT      FASHION ADDICT      TRADEAUTO      CASA TA CLUJ
ATENTIE ! Acesta este un agregator de stiri. Toate drepturile asupra
continutului regasit pe acest website apartin surselor declarate la finalul fiecarui articol.
apartamente floresti mobila la comanda cluj