Urmareste-ne pe Facebook Sambata, 22 Septembrie 2018
     HOME           NOUTATI           AUTO           MOTO           SPORT           VIDEO     
NOUTATI

NOUTATI
Volkswagen se teme pentru profitul său: “Vom avea de suferit dacă mașinile electrice nu vor avea suficientă cerere din partea clienților”

Șeful sindicatului VW susține că profitul grupului va avea de suferit dacă nemții nu vor reuși să vândă un milion de mașini electrice până în 2025, conform noilor reguli europene anti-poluare ce urmează să fie dezbătute și votate în această lună.

Autoritățile europene pregătesc adoptarea unor noi obiective pentru reducerea poluării și a emisiilor de CO2. În această lună ar urma să fie votate noile reguli care presupun scăderea emisiilor de gaze cu efect de seră cu cel puțin 40% sub nivelul din 1990, obiectiv ce ar trebui să fie atins până în 2030.

Printre măsurile de reducere a emisiilor se numără promovarea intensă a mașinilor electrice la nivel european, situație ce pune în dificultate producătorii auto.

Grupul Volkswagen se teme că profitul său va avea de suferit dacă aceste mașini electrice nu vor avea o cerere mare din partea clienților. Nemții ar trebui să vândă un milion de mașini electrice până în 2025, potrivit noilor reguli europene, după cum a declarat Bernd Osterloh, șeful sindicatului Volkswagen.

“Fără o cerere suficientă din partea clienților (n.a. pentru mașini electrice), producătorii vor avea de ales între a plăti amenzi pentru depășirea limitelor de CO2 sau încurajarea vânzărilor la prețuri prea mici pentru a mai avea profit. Dacă prețurile vor avea de suferit, nu vom mai putea să le refacem,” a explicat Osterloh.

Producătorii auto au cerut guvernelor europene să susțină infrastructura pentru aceste mașini electrice, prin dezvoltarea rapidă a unui număr cât mai mare de stații de încărcare.

Detalii pe automarket.ro

CITESTE SI
Cum arata noul Logan Stepway
Adaugat in data de - September 4, 2018

Noul Logan Stepway a fost lansat in Rusia! Dacia este vanduta cu sigla Renault in anumite parti ale lumii, iar Rusia este una din ele. Renault a lansat noul Logan Stepway, o…

Atacul german împotriva Tesla. Mercedes-Benz prezintă primul său SUV electric, EQC
Adaugat in data de - September 4, 2018

Mercedes-Benz va prezenta marţi, la Stockholm, mult-aşteptatul său SUV electric, EQC, marcând începutul atacului german împotriva dominaţiei Tesla pe piaţa automobilelor premium care funcţionează pe bază de baterie, relatează Reuters. Mercedes-Benz, divizie…

Mercedes EQC: SUV-ul electric va avea peste 400 de cai putere
Adaugat in data de - August 1, 2018

Mercedes a anunțat recent că SUV-ul electric EQC, primul său model electric de sine-stătător, va fi prezentat oficial la Stockholm în 4 septembrie, însă până în prezent detaliile tehnice legate de versiunea…


VIDEO
Mai multe »
2018 Toyota Fortuner
Adaugat in data de - September 1, 2018
2019 BMW Z4 Roadster
Adaugat in data de - September 1, 2018
2018 Roll Royce Phantom Interior & Drive
Adaugat in data de - July 7, 2018


OGLINDA ZILEI      JURNAL POLITIC      FOAIA MARAMURESULUI      PROFIT NEWS      TIME FOR SPORT      FASHION ADDICT      TRADEAUTO      CASA TA CLUJ
ATENTIE ! Acesta este un agregator de stiri. Toate drepturile asupra
continutului regasit pe acest website apartin surselor declarate la finalul fiecarui articol.
apartamente floresti mobila la comanda cluj